Uwielbiam piec, gotować, przygotowywać przepyszne dania, dekorować, wymyślać nowe kompozycje itd. Efekty moich eksperymentów kulinarnych możecie podziwiać na blogu, którego prowadzenie stało się też po części moją pasją (tuż zaraz za wymienionym pieczeniem, gotowaniem itd. ;)
Nie będę ukrywać, że bloga prowadzę dla przyjemności i zakładając go kilka lat temu nawet nie myślałam o reklamie, czy innych formach współpracy. W ostatnim czasie blog cieszy się dużą popularnością wśród czytelników i fanów mojego fanpage’a, która stale rośnie.
Chętnie podejmę współpracę w zakresie testu produktów, promocji marek lub usług. W zakresie takiej współpracy mogę zaoferować m.in. wpisy sponsorowane, konkursy, zamieszczenie banera reklamowego lub inne formy wsparcia lub promocji.
Warunkiem takiej współpracy jest tematyka związana z moim blogiem. Nie chcę zawieść moich czytelników, dlatego też staram się dobierać oferty tak, aby były zgodne z treścią mojego bloga, oraz wartościami, jakie staram się przekazać – pysznym i zdrowym jedzeniem dla całej rodziny.
Aktualne statystyki serwisu na grudzień 2015 roku:
Odsłony miesięcznie: 635 712
Sesji miesięcznie: 224 059
Użytkowników miesięcznie: 178 285
Fanpage na Facebook’u: http://www.facebook.com/najsmaczniejsze
Zapraszam do współpracy.
Mój adres e-mail to: kontakt@najsmaczniejsze.pl
W prasie:
– Udział w Kuchennych Zmaganiach – publikacja w miesięczniku Moje Gotowanie 8/2012 | – Główna nagroda w konkursie “Przypraw swojego bloga” – publikacja przepisu w ?Palce Lizać? dodatku do ?Gazety Wyborczej? |
– Przepis na Smażone czereśnie – publikacja w dodatku do “Gazety Wyborczej” |
Warsztaty i Szkolenia:
Rok 2016
- Akademia Smaku Sokołów – warsztaty kulinarne prowadzone przez Dominika Moskalenko, szef kuchni i doradca kulinarny Sokołowa (01.03)
Rok 2015
- Najsłodsze warsztaty roku poprowadzone przez mistrza Polski cukierników Pawła Małeckiego (20.02)
- Wyjazd studyjny do fabryki firmy Lubella (28.03)
- Warsztaty kulinarne “Korrida smaków”, czyli smaki Półwyspu Iberyjskiego poprowadził mistrz kulinarny Karol Okrasa (17.04)
- Wyjazd studyjny do fabryki firmy Sante (8.05)
- Warsztaty piknikowe z Lubellą poprowadzone przez uczestnika 3 edycji Top Chef Piotra Ceranowicza (23.05)
- Warsztaty czekoladowe dla dzieci i rodziców w Fabryce Czekolady E.Wedel prowadzone przez Maestro E.Wedel Janusza Profusa (13.06)
- Warsztaty cukiernicze “Słodko ale zdrowo” poprowadzone przez mistrza Polski cukierników Pawła Małeckiego (19.06)
- Briefing prasowy nad Wisłą z pokazami kulinarnymi Grzegorza Łapanowskiego, ambasadora kampanii QMP (30.06)
- Finał konkursu Taste the Summer by Almette Fruit prowadzone przez szefa kuchni Davida Gaboriaud (11.07)
Rok 2014
- Warsztaty z makaronem Malma “Per l’amore della pasta!” prowadzone przez Andrea Scarantino
- Udział w konferencji Food Blogger Fest IV organizowanej przez portal Ugotuj.to
- Udział w konferencji prasowej podsumowującej działania w ramach programu ?Pokochaj olej rzepakowy?
- Śniadanie prasowe poświęcone prezentacji raportu “Śniadanie w wielkim mieście”
Rok 2013
- Warsztaty pieczeniowe z Kasią prowadzone przez Tomasza Dekera oraz Piotra Murawskiego
- Warsztaty kulinarne ?Kulinarne wyzwania Fairy? prowadzone przez Grzegorza Łapanowskiego
- Warsztaty kulinarno-fotograficzne prowadzone przez Beatę i Lubo Lipov oraz Panią Elżbietę Grycan połączone z degustacją lodów Grycan
- Warsztaty Tajemnice kuchni tajskiej prowadzone przez Mistrza Kuchni Tajskiej Thanawat Na Nagara
Rok 2012
- Wielkanocne warsztaty w Pracowni Rarytasów w Fabryce Czekolady E.Wedel prowadzone przez Maestro E.Wedel Janusza Profusa
- Udział w konferencji Food Blogger Fest organizowanej przez portal Ugotuj.to oraz szkolenie fotograficzne organizowane przez Beatę i Lubo Lipov (Lawendowy Dom)
- Szkolenie z zakresu BBQ w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości
- Udział w Kuchennych Zmaganiach prowadzonych przez Grzegorza Łapanowskiego oraz publikacja przepisów w magazynie Moje Gotowanie 8/2012
- Warsztaty z okazji Dnia Czekolady w Pracowni Rarytasów w Fabryce Czekolady E.Wedel prowadzone przez Maestro E.Wedel Janusza Profusa
- Udział w konferencji prasowej wspierającą kampanię ?Karton zamiast konserwantów? TetraPak oraz warsztaty kulinarne prowadzone przez Roberta Sowę
- Warsztaty ?Czas na gęsinę? prowadzący: szef kuchni restauracji Bulaj Artur Moroz i szef kuchni restauracji Krasnodwór Marcin Soból
- Warsztaty Sushi przeprowadzone w restauracji Izumi Sushi Biały Kamień prowadzone przez Alicję i Alona Than
- Warsztaty ?Wiosenna aura w kuchni czyli? jak połączyć radość gotowania ze zdrowym stylem życia? zorganizowane przez E.Leclerc i Markę Wiodącą prowadzone przez szefa kuchni Davida Gaboriaud
- Udział w konferencji Food Blogger Fest II organizowanej przez portal Ugotuj.to oraz szkolenie fotograficzne organizowane przez Beatę i Lubo Lipov (Lawendowy Dom)
Wyróżnienie:
Miło mi poinformować, że strona Najsmaczniejsze.pl została wyejsróżniona tytułem Złotej Strony ?Wprost? stycznia 2011 r.
W projekcie bloga został wykorzystany szablon Buttercream (link), zmodyfikowany na nasze potrzeby.